Mie mi-a plăcut , sper să vă placă și vouă !
Ingrediente :
250 g făină de migdale
5 linguri tărâțe de psyllium
2 lingurițe de praf de copt
1 linguriță de sare
2 lingurițe de oțet
300 ml apă
2 albușuri ouă
semințe de floarea soarelui ( opțional )
Metoda de pregătire:
1. Amestecă într-un bol făina de migdale, tărâțele de psyllium, praful de copt și sarea.
2. Fierbe apa și amestecă-l cu oțetul și albușurile de ouă.
3. Adaugă restul ingredientelor și modelează aproximativ 8 pâinici .
4. Presară semințe de floarea soarelui deasupra (opțional)
5. Coace chiflele 50-60 de minute la cuptorul preîncălzit la 175 grade Celsius.
Iese o pâine moale, cu coaja mai crocantă și miezul un pic mai umed.
Cu siguranță am s-o mai fac.
Aștept pozele voastre ,
Andy